Újranyitási akció! Minden termékre 20% kedvezmény a feltüntetett árból!

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési és felhasználási feltételek
 
A Kunigunda Kincsei webáruház böngészésével és használatával Ön kijelenti, hogy elolvasta és elfogadta a Kunigunda Kincsei használatára és szolgáltatásaira vonatkozó szerződési feltételeket, adatkezelési elveket és annak minden pontjával egyetért!
Egyet nem értés esetén a rendszert nem használhatja!
 
Üzemeltetői adatok
  • Cégnév: Stelar Group Kft.
  • Székhely: 2800 Tatabánya Hadsereg u. 123.
  • Adószám: 22625285-2-11
  • Cégjegyzékszám: 11-09-020944
  • Kibocsájtó cégbíróság, okmányiroda: Tatabányai Törvényszék Cégbírósága
  • Szerződés nyelve: magyar
  • Elérhetőség: kunigunda.kincsei@gmail.com
Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre
 
A webáruház kézműves és divatcikkeket egyaránt forgalmaz. A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a színek, színárnyalatok valóságtól eltérhetnek, a monitor beállításaitól függően.
Kiszállítás, személyes átvétel
  1. A szállítási határidők a termékek bemutató oldalain olvashatók.
  2. A vásárló köteles a kiszállítás (vagy személyes átvétel) időpontjában a csomag sértetlenségét ellenőrizni. Sérült csomagolás esetén a hibát a helyszínen jegyzőkönyvben kell rögzíteni. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni!
Lehetséges fizetési módok
  1. Személyesen, készpénzben az áru átvételével egyidejűleg.
  2. Banki átutalás (előre utalás).
  3. A Foxpost automatáknál bankkártyával.
A megjelenített termékek kizárólag online rendelhetőek meg. A Webáruházban közzétett árak ÁFÁ-val növelt bruttó árak, amelyek nem tartalmazzák a szállítás költségeit. Átvehetők: házhozszállítással, csomag automatában (Foxpost) és Budapesten személyesen a XI. kerületben.
 
Szállítási díjak
 
A szállítási díjat belföldre a Magyar Posta és a Foxpost aktuális díjszabása határozza meg. Külföldi szállítás előzetes egyeztetés után lehetséges.
 
Regisztráció
 
Vásárlás kizárólag felhasználói regisztrációval lehetséges. A regisztráció előnye, hogy amennyiben legközelebb is szeretne tőlünk rendelni, adatait nem szükséges újonnan megadni, több szállítási/számlázási címet is felvehet, valamint rendelési folyamatát is nyomon követheti.
A regisztráció nem vesz igénybe 1 percnél több időt.
Kérjük, ügyeljen az adatok pontos megadására, hogy az értesítés és a kiszállítás zökkenőmentesen történhessen.
A megrendelés folyamata
  1. A termék adatlapján rákattint a „Kosárba” gombra, amikor a termék belekerül, megtekintheti annak tartalmát.
  2. A vásárlás további folytatásához kattintson a „Tovább vásárolok” linkre, mellyel visszakerül az iménti termék adatlapjára.
  3. Járjon el az 1-es pontban leírtak szerint minden megvásárolni kívánt termék esetében.
  4. Amikor minden óhajtott terméket elhelyezett a kosarában kattintson a „Kosár tartalma” dobozra, hogy megtekinthesse annak tartalmát vagy egyből termék belehelyezésekor is oda jut. A kosárban a termékeket törölheti, mennyiségüket módosíthatja a sorban megadott beviteli mezőbe való mennyiség megadásával, majd a „Módosítás” gomb megnyomásával.
  5. A kosárban található „Pénztár” gombra kattintva haladhat tovább a megrendelés folyamatában.
Amennyiben már regisztrált és belépett felhasználónk egyből a pénztárba az adatok ellenőrzéséhez kerül, ellenkező esetben a „Belépés” vagy „Regisztráció” gombra kell kattintania.
  1. A megrendelés leadásnak utolsó lépéseként „Pénztár”-ban található „Rendelés Feladása” gombra kattintson, mellyel rendelését elküldi nekünk.
  2. A megrendelés akkor válik élővé, ha azt e-mailben visszaigazoljuk. Kérjük, a visszaigazolás előtt ne utaljon, mert a visszaigazoló e-mail tartalmazza az esetleges kedvezményeket és a pontos szállítási költséget.
A megrendelések feldolgozására munkanapokon legkésőbb 24 órán belül sor kerül, hétvégén és munkaszüneti, ill. ünnepnapokon a feldolgozás szünetel.
A megrendelés feldolgozásaként megjelölt időszakon kívül is van lehetőség a megrendelés leadására, amennyiben az a munkaidő lejárta után történik, az azt követő munkanapon kerül feldolgozásra.
Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli.
 
Garancia
 
Termékeinkre 6 hónap garanciát vállalunk.
A garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károkra.
 
Elállás joga
 
Ön 14 napon belül jogosult indokolás nélkül elállni e szerződéstől. Hasonlóképpen, ha a szolgáltatás nyújtására irányuló szerződés esetén a szerződés teljesítése megkezdődött, Ön jogosult 14 napon belül indokolás nélkül felmondani a szerződést.
Az elállási/felmondási határidő a termék adásvételére irányuló szerződés esetében: „attól a naptól számított 14 nap elteltével jár le, amelyen Ön vagy az Ön által megjelölt, a fuvarozótól eltérő harmadik személy a terméket átveszi.”
Ha Ön elállási/felmondási jogával élni kíván, elállási/felmondási szándékát tartalmazó egyértelmű nyilatkozatát köteles eljuttatni elektronikus úton küldött levél útján az alábbi e-mail címre: kunigunda.kincsei@gmail.com
Ön határidőben gyakorolja elállási/felmondási jogát, ha a fent megjelölt határidő lejárta előtt elküldi elállási/felmondási nyilatkozatát.
A termék(ek) vételárát csak a sértetlen állapotban, továbbá a számla, vagy annak másolata átadása ellenében téríti vissza a Szolgáltató legkésőbb az elállást követő tizennégy (14) napon belül. Elállás esetén, ha a termék nem rendeltetésszerű használatából eredően sérült meg, a Szolgáltató követelheti kárának megtérítését. Az elállás joga nem gyakorolható olyan termék értékesítése esetében, amely a megrendelő személyéhez kötött, illetve amelyet a megrendelő utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő (például saját képpel készült medál). A megrendelőt terheli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerülő költségek. Ennek értelmében a Szolgáltató a Vevő által utánvéttel visszaküldött csomagokat nem veszi át
Elállási jog gyakorlásának menete
Ha Ön eláll ettől a szerződéstől, haladéktalanul, de legkésőbb az Ön elállási nyilatkozatának kézhezvételétől számított 14 napon belül visszatérítjük az Ön által teljesített valamennyi ellenszolgáltatást, ideértve a fuvarozási költséget is (kivéve azokat a többletköltségeket, amelyek amiatt merültek fel, hogy Ön az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választott.) A visszatérítés során az eredeti ügylet során alkalmazott fizetési móddal egyező fizetési módot alkalmazunk, kivéve, ha Ön más fizetési mód igénybevételéhez kifejezetten a hozzájárulását adja; e visszatérítési mód alkalmazásából kifolyólag Önt semmilyen többletköltség nem terheli.
A visszatérítést mindaddig visszatarthatjuk, amíg vissza nem kaptuk a terméket, vagy Ön nem igazolta, hogy azt visszaküldte: a kettő közül a korábbi időpontot kell figyelembe venni.
Ön köteles számunkra a terméket indokolatlan késedelem nélkül, de legkésőbb elállási nyilatkozatának közlésétől számított 14 napon belül visszaküldeni vagy átadni. A határidő betartottnak minősül, ha a 14 napos határidő letelte előtt elküldi a terméket. A termék visszaküldésének közvetlen költségét Ön viseli.
 
Adatkezelés és adatvédelem
 
Az Önök adatainak védelme és biztonsága fontos számunkra, függetlenül attól, hogy Ön vásárlója, vagy csak látogatója a webshopnak. Törekszünk a vonatkozó hazai, ill. európai uniós jogszabályok szigorú betartására, ill. a 2018. május 25-től hatályba lépő Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) maradéktalan betartására.
A Kunigunda Kincsei webáruház használata során rendelkezésére bocsátott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél részére nem adjuk át. Ez alól kivételt jelentenek az alvállalkozónak szükségesen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető, például a postának/futárszolgálatnak átadott kiszállításhoz szükséges információk.
A megrendelt termékről számla készül, melynek tárolása a hatályos jogszabályokban előírt módon és ideig tárolásra kerül.
Adatainak törlését a rendszerből, módosítását bármikor írásban kérheti, de ettől független módon törölheti magát az esetlegesen hírlevélre feliratkozottak listájáról, anélkül hogy regisztrációja törlésre kerülne.
Adatvédelem
Alapfogalmak
Adatkezelő – weblap tartalom szolgáltatója: Stelar Group Kft. (2800 Tatabánya, Hadsereg utca 123., adószám: 22625285-2-11)
Adatfeldolgozó – weblap tárhely szolgáltatója Superwebaruhaz, 5600 Békéscsaba Kis-tabán utca 11. contact(kukac)superwebaruhaz.hu
Adatokhoz hozzáférők köre - az adatkezelő erre külön feljogosított munkatársai
Adatkezelés célja - külön jogszabályban meghatározott adatszolgáltatási kötelezettségek teljesítése, valamint üzleti, információs célú kapcsolattartás
 
Adatkezeléssel kapcsolatos jogok
 
Tájékoztatás kéréshez való jog
 
Az érintett írásban tájékoztatást kérhet az Adatkezelőtől, hogy az Adatkezelő tájékoztassa:
– milyen személyes adatait,
– milyen jogalapon,
– milyen adatkezelési cél miatt,
– milyen forrásból,
– mennyi ideig kezeli,
– kinek, mikor, milyen jogszabály alapján, mely személyes adataihoz biztosított hozzáférést vagy kinek továbbította a személyes adatait.
Az Adatkezelő a kérelmét legfeljebb 30 napon belül, a tájékoztatást kérő által megadott elérhetőségre küldött levélben teljesíti.
 
Helyesbítéshez való jog
 
Az érintett írásban kérheti, hogy az Adatkezelő módosítsa valamely személyes adatát (például bármikor megváltoztathatja az e-mail címét vagy postai elérhetőségét).
 
Törléshez való jog
 
Az érintett írásban kérheti az Adatkezelőtől a személyes adatainak a törlését.
A törlési kérelmet az Adatkezelő abban az esetben utasítja el, ha a jogszabály az Adatkezelőt a személyes adatok további tárolására kötelezi.
Amennyiben nincs ilyen kötelezettség, akkor az Adatkezelő a kérelmet legfeljebb 30 napon belül teljesíti, és erről a kérelmező által megadott elérhetőségre küldött levélben értesíti a kérelmezőt.
 
Zároláshoz való jog
 
Az érintett írásban kérheti, hogy a személyes adatait a Hatóság zárolja. A zárolás addig tart, amíg a kérelmező által megjelölt indok szükségessé teszi az adatok tárolását.
Az adatai zárolását kérheti például abban az esetben az, aki úgy gondolja, hogy az adatait az Adatkezelő jogellenesen kezelte, azonban a kérelmező által kezdeményezet hatósági vagy bírósági eljárás érdekében szükséges az, hogy adatait a Hatóság ne törölje.
Ebben az esetben a hatóság vagy a bíróság megkereséséig az Adatkezelő tovább tárolja a személyes adatot, ezt követően törli az adatokat.
 
Tiltakozáshoz való jog
 
Az érintett tiltakozhat személyes adatának kezelése ellen, ha
  1. a) a személyes adatok kezelése vagy továbbítása kizárólag az adatkezelőre vonatkozó jogi kötelezettség teljesítéséhez vagy az adatkezelő, adatátvevő vagy harmadik személy jogos érdekének érvényesítéséhez szükséges, kivéve, ha az adatkezelést törvény rendelte el;
  2. b) a személyes adat felhasználása vagy továbbítása közvetlen üzletszerzés, közvélemény kutatás vagy tudományos kutatás céljára történik;
  3. c) törvényben meghatározott egyéb esetben.
Az Adatkezelő a tiltakozást a kérelem benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 nap alatt megvizsgálja, annak megalapozottsága kérdésében döntést hoz, és döntéséről a kérelmezőt írásban tájékoztatja.
Ha az Adatkezelő az érintett tiltakozásának megalapozottságát megállapítja, az adatkezelést – beleértve a további adatfelvételt és adattovábbítást is – megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, továbbá az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítése érdekében.
Amennyiben az érintett a meghozott döntésével nem ért egyet, az ellen – annak közlésétől számított 30 napon belül – bírósághoz fordulhat. Az Adatkezelő az érintett adatát nem törölheti, ha az adatkezelést törvény rendelte el. Az adat azonban nem továbbítható az adatátvevő részére, ha az Adatkezelő egyetértett a tiltakozással, illetőleg a bíróság a tiltakozás jogosságát megállapította. Az érintett a jogainak megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.
 
Anonim használat
 
Önnek lehetősége van a Kunigunda Kincsei internetes oldalain névtelenül böngészni. Amíg Ön önként a személyes adatait nem osztja meg, addig nem gyűjtünk, ill. nem tárolunk semmiféle személyhez köthető adatot. Anonim statisztikai adatokat kizárólag webforgalom-elemzési, ill. weblap-szerkesztési, fejlesztési, optimalizálási céllal gyűjtünk.
 
Internet sütik (cookies)
 
A webáruház böngészése során technikai információk kerülnek rögzítésre (például log fájlok formájában, melyek tartalmazzák a felhasználó ip címét, az időpontot, a meglátogatott oldal URLjét), mely személyes azonosításra nem használható, de statisztikai célokat szolgál. A rendszer adatokat tárol a felhasználó számítógépén is úgynevezett sütik formájában (cookie). A sütik a felhasználó személyének azonosítására nem alkalmasak, és a munkamenet idején élnek.
A webáruház rendszer használatához a böngészőjében a cookie-k használatát engedélyezni szükséges, enélkül bizonyos funkciók működésképtelenek.
A Kunigunda Kincsei saját internetes megjelenéseinek használata során sütiket (cookies) alkalmazunk. Sütik esetén kisméretű adatfájlokat használunk, melyek az Ön merevlemezén kerülnek tárolásra, az Ön böngésző programja által lementve. A sütik semmilyen szoftveralkalmazást, ill. vírushordozást nem jelentenek. Csak azt a célt szolgálják, hogy az internet használatot felhasználó-alkalmazkodóvá, ill. hatékonyabbá tegyék. A sütiken keresztül semmiféle név, cím, e-mail fiók, vagy IP cím nem kerül részünkre továbbításra. Esetlegesen a weblapon megjelenő, ill. hirdető harmadik fél is használja részben ezeket a sütiket, de kizárólag engedélyezett keretek között, ill. csupán anonim statisztikai céllal. A sütiken keresztül kinyert adatokból Önre, mint felhasználó, semmilyen következtetést nem teszünk. Hirdetési, ill. egyéb marketing célból az Ön adatait külső harmadik félnek nem adjuk tovább.
Amennyiben Ön a sütik alkalmazását meg kívánja előzni, fennáll a lehetőség a böngésző programján keresztül sütik megjelenését, ill., mentését letiltani. Ön a sütik alkalmazását bármikor engedélyezheti, ill. elutasíthatja.
 
Weblap-forgalmi elemzések
 
Statisztikai célokból a Kunigunda Kincsei weblapokon adatelemező alkalmazásokat használunk. Ezáltal azonban semmilyen személyhez köthető adatot nem nyerünk.
A Kunigunda Kincsei weblap a Google-Analytics (Google Inc.) alkalmazást használja. A sütik által kinyert felhasználási információkat (beleértve IP címet) a Google szerverei gyűjtik, ill. tárolják. Google adatelemzései során weblap-aktivitási statisztikákat készít, melyet megküld weblap üzemeltető részére. Ezen sütik használata is letiltható böngészője beállításával, vagy telepítse Google adatvédelmi alkalmazását:
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en
További információkat talál: https://www.google.com/intl/hu/policies/privacy/
 
Az adatkezeléssel kapcsolatos jogérvényesítési lehetőségek
 
Az érintett a jogainak megsértése esetén az Adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat.
Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál is lehet élni:
Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság
Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c.
Postacím: 1530 Budapest, Pf.: 5. / Telefon: +36 (1)391-1400 / URL: http://naih.hu

 

 

Letöltés (PDF)